Buksbom

HaveLeave a Comment on Buksbom

Buksbom

Bokstræet er en busk af Buxaceae-familien, der er hjemmehørende i Middelhavsområdet. Det er kendetegnet ved langsom vækst og lang levetid. Den mest almindelige art er den almindelige buksbom (Buxus sempervirens).

Denne busk er krævende og er meget værdsat for sine dekorative kvaliteter. Den er almindelig i franske haver, faste stoffer, broderier eller hække, men kan også udmærket plantes i krukker for at pynte på terrasser og altaner. Dens strålende, stedsegrønne blade består af grene med små, buede ovale småblade.

Hvorfor vælge buksetræer?

Buksbom i potte eller i jorden er smuk.

Han forbliver altid grøn.

Denne plante er hårdfør.

Han vokser ret langsomt.

Bokstræet er nemt og godt at beskære i form.

Han kan godt klare skygge.

Anlægget er ikke særlig dyrt i indkøb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top